Creatief cv

Laat een onderscheidend cv maken

 • Jouw eigen cv 100% op maat gemaakt
 • Opvallend design en onderscheidende inhoud
 • Kant en klaar: Je hoeft het alleen nog maar te versturen
 • Inclusief Word document om zelf te gebruiken en aan te passen
 • Inclusief PDF document om direct te versturen
 • Om een creatief cv te laten maken, vul je de onderstaande velden in. Wanneer je het cv specifiek op een vacature wilt richten, kan je de vacature ook uploaden of de link naar de vacature toevoegen in de opmerkingen.

  Voor het maken van een persoonlijk cv, zijn jouw eigen gegevens nodig. Wanneer je meteen een eigen cv upload, kan dit makkelijker worden verwerkt en kan het nieuwe cv sneller gemaakt worden. Wanneer je niet alle nodige gegevens doorstuurt, zal je een mail ontvangen met daarin de gegevens die nog nodig zijn.

  Omdat we alleen werken met op maat gemaakte cv’s, kunnen we van te voren niet beloven wanneer jouw cv klaar is. Er wordt persoonlijk aan gewerkt en alleen geleverd wanneer we helemaal tevreden zijn. Op het moment dat je de opdracht plaatst, ontvang je een persoonlijke tijdsindicatie. Over het algemeen worden cv’s binnen 48 uur opgeleverd.


  Wat moet je verder nog weten?

  SamenSolliciteren.nl gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Dit betekent dat jouw cv, of een deel daarvan, nooit aan anderen worden verstrekt. Het cv wordt alleen gebruikt voor het maken van een eigen cv en zal geen andere doeleinden hebben.

  Stuur je cv in

  Hier kunt u uw cv uploaden. Vul uw gegevens in en kies de bestanden die u wilt versturen.